Bewust omgaan met spanning en stress BOSS

Bewust omgaan met spanning en stress BOSS
Kosten:
€ 1.489,-

Uw investering is exclusief BTW 21%

Duur: 1 dag en 3 dagdelen

Voor wie: managers, directieleden, leidinggevenden

Data
Vrijdag 26 november van 10.00 tot 16.00
Vrijdag 03 december van 10.00 tot 14.00
Vrijdag 10 december van 10.00 tot 14.00
Vrijdag 14 januari van 10.00 tot 14.00

Locatie training: 
De training wordt verzorgt op een prachtige inspirerende locatie en is totaal verzorgt.
  
Aantal deelnemers:
Maximaal 8 personen


banner

Stress! We hebben er allemaal in meer of mindere mate mee te maken. Sterker nog we hebben allemaal een beetje stress nodig. Dit houdt ons sterk en doet onze prestaties ten goede. Maar wat als stress een belemmering wordt en je stressklachten ontwikkelt?!

Het aantal mensen met stressklachten in ons land blijft stijgen. Als we de recente onderzoekscijfers mogen geloven hebben ruim 1 miljoen Nederlanders hier last van. Werkstress en de gevolgen hiervan vormen beroepsziekte nummer één in ons land.

Maar nu even over naar jou!

Als je dit leest ben jij waarschijnlijk one in a million, je klikt ten slotte niet voor niks op deze info. Jij bent één van de miljoen mensen die stressklachten ervaart en hey natuurlijk wel op je eigen manier, want geen mens is hetzelfde en niemand ervaart stress op dezelfde manier. 

Hoe gaat het nu echt met jou? Hoe ervaar jij stress? Er zijn veel stress-symptomen, denk aan slecht slapen, een onrustig gevoel, hoofdpijn, druk op de borst en zo kunnen we helaas nog wel even doorgaan. Hoe dan ook is het een naar gevoel en je wilt er van af, of er in ieder geval minder last van hebben en er beter mee om leren gaan. In dat geval kan de training Bewust Omgaan met Spanning en Stress veel voor jou betekenen.

De BOSS Training

Last hebben van stress kent vele aspecten. Zoveel dat je eigenlijk niet weet waar je moet beginnen om je beter te voelen. Maar stressklachten hoeven niet blijvend te zijn of continu op de voorgrond te zijn en daar gaan wij -Marco Dijkgraaf (gedragscoach en oprichter D-tac) en Desiree Ho (coach)- jou mee helpen!

Wij nodigen jou uit om onze training: Bewust omgaan met Spanning en Stress te volgen. Tijdens deze training maken we gebruik van de BOSS driehoek, een overzichtelijk model die jou inzichten en handvatten gaat geven om beter te leren omgaan met spanning en stress. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze driehoek en hoe wij deze inzetten.

Wat gaan we doen tijdens de BOSS training?

Dankzij onze jarenlange ervaring als gedragscoaches weten wij dat we stress multidisciplinair moeten benaderen. Dit wil zeggen dat we zowel aan het mentaal/emotionele als het lichamelijk aspect aandacht besteden. Naast het behandelen van theorie gaan we vooral interactief aan de slag. Door het doen van eenvoudig testen leren wij jou het inzicht in jezelf te vergroten. Ook leren wij je tools aan waarmee je jouw stressniveau kunt verlagen.

Onderwerpen:

De Boss-driehoek vormt de basis voor de onderwerpen die we gaan behandelen en oefenen.

 • Wat is stress / fasen van stress
 • Wat gebeurt er met stress in je brein en in je lichaam.
 • Draagkracht en draaglast.
 • Wie ben ik?
 • Persoonlijkheid, zelfbeeld en eigenwaarden.
 • Invloed van gedachten op het ervaren van stress.
 • Je persoonlijke Copingstijl
 • Hoe ga ik om met stress?
 • Stress- en Relaxatie respons.
 • I am the Boss:
 • Integratie van verworven inzichten.
 • Je eigen persoonlijke Bewust Omgaan met Spanning en Stress-plan.

Doelstelling BOSS-training:

Na het volgen van deze training kan je beter omgaan met stress, heb je geleerd hoe je stress signalen kunt herkennen, wat het effect is op je lichaam en geest en hoe je er effectiever mee om kan gaan zodat je je beter in je vel blijft voelen. 

Are you in? Schrijf je dan snel in en dan gaan we met elkaar aan de slag! We hebben ruimte voor maximaal 8 trainees en vol is vol.Beschikbare startdata:

Geen aanbod gevonden

Heeft u vragen?

Voor algemene vragen, administratieve zaken en planning is onze back-office bereikbaar op; ma. 8:45-16:45 uur/ di. 8:45-14:45 uur/ do. 8:45-14:45 uur
Op andere dagen en tijden kunt u verzocht worden onze automatische telefoonbeantwoorder in te spreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.