Basis en vervolg bedrijfshulpverlening

Slide background
Slide background

BHV
Het is belangrijk dat u zich als werkgever, realiseert dat er ook binnen uw bedrijf plotseling iets kan gebeuren. Zo kan er brand ontstaan maar er kan ook iemand onwel worden. Bent u vervolgens 100% zeker dat u op dat moment het goede doet? Wij willen u zo goed mogelijk ondersteunen te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en u ook bewust maken dat veiligheid geen concessies kent!

Arbo-wet
Als werkgever bent u volgens de Arbo-wet verantwoordelijk voor de veiligheid en bedrijfshulpverlening (BHV) in het bedrijf. Alle bedrijven, instellingen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties in Nederland moeten één of meerdere bedrijfshulpverleners aanstellen. De werkgever dient de bedrijfshulpverlening zo te organiseren, dat gevaarlijke situaties, letsel en schade bij werknemers en bezoekers zoveel als mogelijk wordt voorkomen.

Edac kwaliteitskeurmerk
U wilt een doelgerichte training die u in staat stelt adequaat te handelen bij calamiteiten. U wilt besparen op tijd en kosten dan is de BHV training via de EDAC normering de oplossing voor u! In deze training worden alle facetten van bedrijfshulpverlening op een praktische manier behandeld gerichte op uw situatie. Zo ontstaat er een maatwerkproduct toegesneden op uw situatie en risicogebieden. De training wordt gegeven door gecertificeerde trainers. Door te kiezen voor de (deels) e-learning variant, verkort u de effectieve opleidingstijd van uw medewerkers.

Alles onder 1 dak
Misschien bent u al klant van ons en verzorgen wij voor u al andersoortige trainingen. Wat is er dan idealer dan een combinatie van trainingen? Er bestaat voor u dan zelfs de mogelijkheid tot een geïntegreerd aanbod, wat voor u financieel aantrekkelijk en tijd effectief is. Onze instructeurs voldoen aan velen eisen.

BHV Basis
Duur: een lesdag

Dagdeel 1: eerste hulp, verbandleer, reanimatie, AED.
Dagdeel 2: kleine blusmiddelen, ontruiming, communicatie
+ examen brand en eerste hulp.

BHV Herhaling
Duur: 1 lesdag voor een complete herhaling.

Uw investering voor de 1-daagse basis basistraining bedraagt € 198,00
Uw investering voor de 1-daagse vervolgtraining bedraagt € 169,00

 

Uw voordelen als u bij ons komt

  • BHV basis in een dag of twee avonden
  • Geen overbodige informatie
  • Kleine lesgroepen
  • Praktijk gerichte instructeurs
  • Geen lange reistijden
  • Instructie conform EDAC keurmerk

EDAC logo

Meer informatie

Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha