Open Aanbod Trainingen

Overzicht beschikbare trainingen
Vervolg bedrijfshulpverlening
De cursus herhaling BHV is bestemd voor medewerkers met het basisdiploma BHV, zodat ze als bedrijfshulpverlener weer helemaal up-to-date worden gebracht.
Meer info
Basis bedrijfshulpverlening
Volgens de Arbowet zijn alle bedrijven verplicht een goede bedrijfshulpverlening te organiseren. BHV´ers zijn de eerste mensen die bij calamiteiten in uw bedrijf of organisatie in actie komen tot professioneel hulpverleners dit overnemen. Om dit goed en veilig te kunnen doen moeten de BHV´ers een gedegen training hebben gehad.
Meer info
Preventiemedewerker Zorg en Onderwijs
De Arbowet verplicht werkgevers haar werknemers actief te betrekken bij het arbobeleid. Elke werkgever heeft de taak één of meerdere preventiemedewerkers te benoemen die een actieve bijdrage leveren de kans op gezondheidsklachten en incidenten op de werkvloer tot een minimum te beperken.
Meer info
Begeleiden van grensoverschrijdend gedrag in de ouderenzorg
Speciaal voor medewerkers in de ouderenzorg geeft D-tac de blended module Omgaan met Grensoverschrijdend gedrag. Een training die aansluit bij de dagelijkse praktijk, gebaseerd op jarenlange expertise en ervaring met grensoverschrijdend gedrag.
Meer info
Opvang en nazorg schokkende gebeurtenissen
In sommige beroepen is er een groter risico op schokkende gebeurtenissen. De ervaring leert dat goede opvang, nazorg en aandacht voor de betrokkenen het gevoel van veiligheid en plezier in het werk teruggeeft. Voorbereiden op een schokkende gebeurtenis is lastig. Voorbereiden op opvang en nazorg is echter cruciaal.
Meer info

Heeft u vragen?

Neem vandaag contact op met D-tac voor meer informatie over onze trainingen, onze werkwijze en mogelijkheden voor een training op maat bij u op locatie!