Agressie training

Meer dan het aanpakken van geweld

Welkom bij D-tac, Uw specialist in agressie training, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. Wij zijn al ruim tien jaar actief op dit gebied en wij bieden u niet alleen deskundig advies maar ook zeer hulpzame en goed verzorgde cursussen die u leren omgaan met allerlei vormen van conflicten op de werkvloer.

Wij begeleiden uw werknemers tijdens de agressie training en wij leren hen welke situaties zij tegen het lijf kunnen lopen en hoe ze hiermee om moeten gaan. Ook leren wij hen hoe ze deze situaties juist kunnen voorkomen. Want voorkomen is natuurlijk nog altijd beter dan genezen. Zo kan een agressie training u veel meer bieden dan slechts het leren behandelen van geweld.

Professionele agressie training van D-tac

Wij hebben veel verschillende cursussen waaruit u kunt kiezen. Wij hebben namelijk een heleboel specialisten in dienst die allemaal op een ander vakgebied het beste uit de voeten kunnen. Zij kennen allemaal als geen ander de regel- en wetgeving die betrekking heeft op agressie en zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied zodat u altijd werkt met de beste methoden. Wij zullen niet alleen feitelijke kennis overdragen tijdens de agressie training, maar wij begeleiden u daadwerkelijk in het veranderen van uw denken en in het vinden van enthousiasme en motivatie voor alle factoren die komen kijken bij het werk dat u verricht. Zo vormt de agressie training een belangrijke stap voor het vinden van plezier in uw baan en voor het uit de weg gaan van conflicten en confronterende situaties.

Loop niet weg van de problemen

Wij hebben veel ervaring binnen diverse vakgebieden en wij bieden daarom training aan op allerlei gebieden van jeugdzorg en speciaal onderwijs tot de GGZ en ouderenzorg. Ook hebben wij hulpvolle tips voor winkeleigenaren en kunnen wij een doelgerichte workshop organiseren. Wij nemen ons werk uiterst serieus en u kunt dan ook een resultaatgerichte cursus verwachten die speciaal op maat wordt gemaakt voor de problemen met agressie die u in uw sector treft. Wij helpen u via onze agressie training om de moeilijke situatie niet uit de weg te gaan, maar juist maatregelen te treffen die deze situatie voorkomen.

Meer informatie over onze agressie training

Wilt u meer weten over een specifieke agressie training? Op onze website vindt u een overzicht en een beschrijving van iedere training die wij aanbieden. U kunt ook even contact opnemen met ons klantgerichte personeel, dat u graag meer vertelt over hoe u kunt omgaan met verschillende vormen van agressie.