Over ons

Over Ons

Uw training goed & deskundig verzorgd

Hallo,

Mijn naam is Marco Dijkgraaf eigenaar van D-tac focus op gedrag en veiligheid.

Na het afronden van mijn opleiding verpleegkunde ben ik 20 jaar werkzaam geweest in verschillende vormen van specialistische hulpverlening. Hierbij behoorde het omgaan met en begeleiden van grensoverschrijdend gedrag tot mijn primaire taken. Na een jarenlange opbouw van ervaring in diverse functies, heb ik in 2004 besloten opgedane ervaringente gaan delen met andere mensen. Na een bezoek aan de KvK zag D-tac het levenslicht.

Tien jaar later is D-tac focus op gedrag en veiligheid uitgegroeid tot een betrouwbare en deskundige  partner op het gebied van training, advies en begeleiding. Onze expertise ligt op het begeleidbaar maken van psychisch en gedragsmatig grensoverschrijdende uitingen.

Wat ons bijzonder maakt is dat we geen aanbodgericht bedrijf zijn. In het huidige tijdperk is de vraag naar maatwerk en specialisme groter dan ooit. Wat is de behoefte van de klant en hoe sluiten wij hier naadloos bij aan? Daar draait het bij ons om. We zijn dan ook trots op onze klanten en hebben met vele van hen al een jarenlange vruchtbare samenwerking met mooie resultaten.

Wij houden van een concrete aanpak. Geen lange onoverzichtelijke en kostbare trajecten, maar een no-nonsense aanpak met korte heldere lijnen waar mensen echt verder mee kunnen. Wij ondersteunen, denken mee, en durven out of te box te denken.

Onze medewerkers beschikken over een bovengemiddelde ervaringsdeskundigheid en didactische vaardigheden  wat het mogelijk maakt goed aan te sluiten bij uw vraag en behoefte.

Mocht u nog twijfelen of wij de juiste partij voor u zijn pak gewoon de telefoon of  mail uw vraag.

Wij voorzien u van een echt eerlijk advies of maken vrijblijvend een afspraak met u.

Wij zijn pas echt tevreden als u verder kunt.

Marco DijkgraafYvonne Körver Fotografie

D-tac meer informatie over ons

Kies voor D-tac

Vakkundig & deskundig advies

Door jarenlange ervaring van vele projecten kunnen wij u goed adviseren en u een oplossing bieden om agressie en grensoverschrijdend gedrag te beperken.

Trainingen op maat

Iedere situatie is anders. D-tac stemt dan ook de trainingen en workshops af geheel op uw wensen.

Unieke methodieken

Door onze unieke Care, Balance, Prevent and Act methodieken onderscheiden wij ons en zorgen wij voor een gedegen uitvoering.

Agressie en grensoverschrijdend gedrag komt helaas steeds vaker voor. Niet alleen op scholen en openbare ruimtes. Dit komt ook voor in ziekenhuizen en zelfs in vele ondernemingen. D-tac helpt bij het beperken van agressie in diverse instellingen door jarenlange ervaring en unieke methodieken.
Ook voor maatwerk trainingen en workshops om uw personeel en medewerkers meer inzicht te geven in agressie en hier mee om te gaan.

Tevens bent u aan het juiste adres voor uw al BHV cursussen bij D-tac.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een deskundig advies.

Meer informatie

Naam (*)

E-mailadres (*)

Telefoonnummer (*)

Opmerking/vraag

captcha