Maatwerktrainingen

Een in-company training van D-tac is maatwerk.

Grensoverschrijdend gedrag in werksituaties komt veel voor. In welke hoedanigheid, verschilt per organisatie. Daarom geeft D-tac trainingen op maat. Afgestemd op de situaties waar úw medewerkers mee te maken hebben. Met als rode draad: ontdekken hoe je door ander gedrag het verschil maakt. Grensoverschrijdend gedrag is dan niet langer een prominent probleem. De psychosociale arbeidsbelasting gaat omlaag, het werkplezier omhoog.

De aanpak
D-tac onderscheidt zich met haar trainingen door de pragmatische en innovatieve aanpak. Middels een intake formuleren we de vraagstelling en stemmen inhoud en niveau af. In de trainingen worden medewerkers zich bewust gemaakt van hun eigen rol bij escalaties. En hoe je je als professional staande houdt. Altijd in een didactisch afwisselend en dynamisch programma.We evalueren uitgebreid de impact van de trainingen en hoe deelnemers hier in de praktijk mee aan de slag gaan. Zo kan de meerwaarde organisatie-breed gemeten worden.

Rendement
D-tac richt zich op een langdurig partnerschap met organisaties. Elkaar goed kennen zorgt voor efficiënte en doelgerichte samenwerking. Met kennis van zowel de bedrijfscultuur als de wet- en regelgeving kiest u met D-tac voor een deskundige partner voor deze complexe vraagstukken. Daarnaast is het rendement van de trainingen uiterst belangrijk. D-tac begeleidt u daarom bij de borging binnen uw organisatie.

De voordelen van maatwerktraining op een rij:

Effectiviteit:

  • Uw medewerkers groeien in korte tijd in ontwikkeling en persoonlijke      effectiviteit
  • Uw medewerkers bereiken het minimale niveau aan kennis en vaardigheden,  of hoger
  • U dringt ziekteverzuim door stress terug en bespaart daarmee kosten
  • U krijgt ruimte om aan uw strategische doelen te werken

 

Praktisch:

  • Voordelige tarieven, dankzij groepstraining
  • Variabele cursustijden mogelijk

Neem contact met ons op en wellicht kunnen wij wat wij voor u betekenen. Hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze pagina. Ook kunt u ons bereiken via een email naar info@dtac.nl