Agressiebeheersing training

Vind uw motivatie

Werkt u in een sector die veel te maken heeft met agressie en conflicten? Of loopt u simpelweg het risico om geweld toegedaan te worden op de werkvloer, zelfs al is dit maar zeer zelden het geval? Volg dan een agressiebeheersing training van D-tac en leer omgaan met agressie, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. Onze training leert u hoe u maatregelen kunt treffen die agressie voorkomen en die omgaan met de gevolgen wanneer het toch geschiedt. Ook leert u uw motivatie te vinden en kunt u vervolgens weer enthousiast aan de slag zonder uzelf bedreigd te voelen onder de druk van uw werk. Agressiebeheersing is werkelijk een verhelderende zaak.

Isoleer uw patiënten niet

Werkt u bijvoorbeeld in de Geestelijke Gezondheidszorg? In dat geval hebben wij een training speciaal voor u en uw collega’s. Helaas is het geweld tegen medewerkers in de GGZ alleen maar toegenomen in de afgelopen jaren. Dit kan verschillen van intimidatie tot crimineel gedrag en seksuele mishandeling. Zowel van patiënt richting de verzorger als richting andere patiënten. Wij leren u hoe u dit kunt voorkomen tijdens de agressiebeheersing training. Ook leren wij u om een patiënt die agressie vertoont, niet te isoleren van de rest. Dit leidt namelijk tot angst en uiteindelijk vaak tot meer agressie bij de patiënt waardoor u in een vicieuze cirkel geraakt. Het is dan beter om agressiebeheersing te gebruiken en te handelen volgens de kennis die u zult opdoen tijdens onze cursus.

Leer respectvol omgaan met kinderen in onze agressiebeheersing training

Wellicht werkt u in het speciaal onderwijs met kinderen die moeilijk op te voeden zijn? Ook dan is het van groot belang om het één en ander te weten over agressiebeheersing. U leert tijdens de training die wij aanbieden om het kind altijd respectvol te behandelen, ondanks het gedrag dat hij of zij vertoont. Dit kan anders nog wel eens lastig zijn wanneer er agressie en emotie in het spel komen.

Onze agressiebeheersing training wordt geleid door specialisten met een psychologische achtergrond, dus zij weten exact hoe u het beste om kunt gaan met de kinderen die u in uw professionele leven ziet.

agressiebeheersing training

Meer weten over onze agressiebeheersing training? Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over onze agressiebeheersing training? Neem dan gerust een kijkje op onze website. U vindt er niet alleen meer informatie over iedere training die wij aanbieden, maar u kunt er ook onze contactgegevens vinden. Zo kunt u even met een vriendelijk personeelslid praten over de verschillende vormen van agressie en cursussen op het gebied van agressiebeheersing.