Agressietrainingen

agressietrainingen d-tac

Meer dan feitelijke kennis

Werkt u met moeilijk opvoedbare kinderen en vertonen zij veelal vormen van agressief gedrag? Bent u werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg en zijn er bij u op de werkvloer gevallen bekent van patiënten die verzorgers of andere patiënten intimideren of zelfs fysiek aanvallen? Werkt u in een winkel en vraagt u uzelf af hoe u het beste kunt handelen in een overval? Wij hebben het antwoord op al deze vragen. D-tac verzorgt al ruim 10 jaar agressietrainingen voor mensen vanuit allerlei sectoren die u leren over agressie, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. U leert niet slechts feitjes, maar u vindt de motivatie en u leert zelf om te gaan met moeilijke situaties tijdens onze agressietrainingen.

Agressietrainingen voor iedere beroepsector

Wij bieden een heleboel cursussen aan voor een heleboel verschillende cliënten. Op die manier kunnen wij zeer gericht ingaan op de problemen die mensen uit uw beroepsector tegen het lijf lopen. Zo kunnen wij u beter helpen tijdens de agressietrainingen. Onze instructeurs zijn allemaal specialisten op hun eigen gebied en zij kunnen u veel vertellen over hun vak. Ook zijn zij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving. Om het overzichtelijker te maken hebben wij onze agressietrainingen onderverdeeld in drie verschillende groepen. Op deze manier kunt u zelf gemakkelijker vinden wat u zoekt en kunnen wij u gerichter helpen om uw beroep veiliger uit te voeren. De categorieën voor de cursussen die wij aanbieden luiden:

  • Balance
  • Care
  • Prevent and Act

Hieronder vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Vind precies wat u zoekt

Wij hebben onze cursussen in drie opgedeeld op basis van de beroepsector waartoe zij behoren. In de eerste groep, Balance, vindt u alle agressietrainingen die zijn bedoelt voor mensen die werken met jongeren en kinderen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die in het primaire onderwijs, het voortgezet onderwijs of in de jeugdzorg werken. Mensen die in de gezondheidszorg werken vinden agressietrainingen onder Care. Dit zijn de mensen die met ouderen werken of juist in de GGZ actief zijn. Prevent and Act is voornamelijk bedoeld voor mensen die in een winkel werken en hier het geweld buiten de deur willen houden.

De juiste agressietrainingen? Vraag ons om advies

Mocht u nog vragen hebben over onze agressietrainingen, dan kunt u online altijd meer informatie vinden en een overzicht van alle cursussen die wij aanbieden. Ook kunt u even contact opnemen met ons behulpzame personeel. Wij vertellen u graag meer over al onze agressietrainingen.