Anti agressietraining

Meer dan de feiten

Welkom bij D-tac, al sinds 2004 verzorger van kennis over agressie, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag en verzorger van anti agressietraining. Wij helpen u op de werkvloer omgaan met allerlei agressieve en bedreigende situaties en wij leren u bovendien hoe u die kunt voorkomen. Wij vertellen u over alle maatregelen die u kunt nemen en de verschillende methoden om de gevolgen van een incident aan te pakken. Bovendien leren wij u meer dan alleen maar feitjes in een PowerPoint presentatie. Wij motiveren u namelijk tijdens de anti agressietraining en wij helpen u om anti agressie maatregelen te treffen. Kijk vandaag nog op onze website voor ons aanbod aan cursussen.

Bekijk ons uiteenlopende aanbod anti agressietraining

Om het u iets gemakkelijker te maken om te kiezen voor een bepaalde cursus, hebben wij al onze diensten verdeeld in drie categorieën. Deze categorieën zijn opgezet op basis van de beroepsector waartoe zij behoren. Wij bieden u anti agressietraining in de volgende categorieën:

  • Balance
  • Care
  • Prevent and Act

Binnen de eerste categorie, Balance, staan kinderen centraal. Dit is voor mensen die werken met kinderen en jongeren.

anti agressietraining

De jeugdzorg en het voortgezet onderwijs zijn hier mooie voorbeelden van. Wanneer een kind agressie toont, is het makkelijk om hem of haar op de plaats te zetten, maar wij leren u om met respect te handelen. Care is voor verzorgers en verpleegkundigen die bijvoorbeeld met ouderen werken of in de GGZ werkzaam zijn. Zij kunnen helaas steeds vaker een anti agressietraining goed gebruiken. Prevent and Act leert u tenslotte om anti agressie maatregelen toe te passen in uw winkel of zaak.

Ervaar onze professionele insteek

Zoals u kunt lezen, is onze anti agressietraining actief op zeer verschillende gebieden. Wij hebben instructeurs in dienst met een specialisme in één daarvan. Zo bieden wij gerichte en gespecialiseerde begeleiding voor al onze cliënten en zo is onze anti agressietraining gestructureerd en doeltreffend. Wij vinden het namelijk belangrijk dat wij u meer dan alleen feitjes aanleren en onze specialisten beschikken niet alleen over kennis van hun vak en een zekere psychologische achtergrond, maar zij zijn ook goed op de hoogte van de wet- en regelgeving over anti agressie mogelijkheden.

Meer weten over onze anti agressietraining? Neem contact op

Wilt u graag wat meer weten over onze anti agressietraining? Dat kan! Kijk even verder op onze website voor meer over anti agressie en de mogelijkheden of neem contact op met onze werknemers en vraag hen wanneer u kunt beginnen met uw eigen anti agressietraining. Wij helpen u graag aan een behulpzame cursus.