Cursus agressiebeheersing

Leer van dé specialist

Werkt u in het onderwijs, de zorg of in een winkel? Dan hebt u wellicht al eens te maken gehad met agressief of grensoverschrijdend gedrag. Zelfs wanneer dit niet zo is, bestaat er een aanzienlijke kans dat u hier tegenaan zult lopen in de toekomst. Een cursus agressiebeheersing komt dan goed van pas. D-tac is al meer dan tien jaar dé specialist op het gebied van agressie en veiligheid op de werkvloer. Wij werken met profit en non-profit organisaties om onze kennis te delen en om een professionele cursus aan te bieden die u beter inlicht over de maatregelen die u kunt nemen om agressie te voorkomen. Neem vandaag nog contact op voor een cursus agressiebeheersing.

cursus agressiebeheersing

cursus agressie

Leer omgaan met dementie

Wellicht werkt u in de ouderenzorg. Een cursus agressiebeheersing komt dan goed van pas. U krijgt dan waarschijnlijk ook te maken met dementerende ouderen. Momenteel zijn er ongeveer 230.000 ouderen in Nederland die lijden aan een vorm van dementie. Dit zijn slechts de autochtone ouderen, dus daar komen nog eens een heleboel mensen bij van een andere culturele achtergrond die allemaal nog eens andere eisen met zich meebrengen. Ook zorgt de vergrijzing in ons land ervoor dat het aantal dementerende ouderen alleen maar zal toenemen de komende jaren. Het is niet ongebruikelijk dat een dementerende oudere agressief gedrag zal vertonen richting u of een andere cliënt. U moet dan kennis hebben van agressiebeheersing om de situatie in goede banen te leiden. Dit leert u tijdens onze cursus agressiebeheersing.

Kies voor professionele resultaten

Wij bieden u een cursus agressiebeheersing aan in zeer verschillende beroepsectoren. Ook daarbinnen hebben wij een ruim aanbod aan cursussen, zodat er altijd wel iets bijzit dat u kan helpen in uw beroep. Wij beschikken over een groot aantal instructeurs die allemaal specialisten zijn binnen hun eigen vakgebied. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze cursus en de resultaten die dit oplevert.

Wij bieden altijd vakwerk en kennis op maat die naadloos aansluit bij uw behoeften en bovendien motiverend werkt voor de werknemers. Zo houdt u er veel meer aan over dan alleen de feitelijke kennis over agressiebeheersing.

Meer informatie over onze cursus agressiebeheersing?

Wilt u graag wat meer weten over wat een cursus agressiebeheersing nu precies inhoudt? Lees dan verder op onze website. U kunt ook een beschrijving van iedere cursus vinden en onze contactgegevens. Neem gerust even contact op en vraag ons naar meer informatie over onze cursus agressiebeheersing.