Syndion de zes molens

Ik ben werkzaam bij Stichting Syndion. Binnen een van mijn teams waren er veel vragen over omgaan met agressie en andere problematieken van onze clienten. Een collega hoorde mijn vraag en stelde voor dat ik Marco van D-tac belde.

Hij heeft twee sessies gedaan op onze locatie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. het overstijgt zelfs mijn verwachtingen.

Behalve de deskundigheid op kennis gebied is Marco ook heel goed in staat om de rol van client aan te nemen in een rollenspel. Dit doet hij op dusdanige wijze dat de medewerker niet meer het gevoel heeft in een spel te zitten. Tevens let hij heel goed op de houding van de medewerker en acties worden nabesproken en mogelijk worden verbeteringen aangedragen. Hij is laagdrempelig en heel veilig ondanks het onveilige onderwerp. Soms met een sausje van functionele humor.

Marco bedankt ! Dit team heeft veel geleerd, op gebied van grenzen aangeven, tijd kopen, non verbale uitstraling, en samenwerking met elkaar.

Brenda van Zeeland

Clustermanager stichting Syndion.