Training agressie

Meer dan controle

Welkom bij D-tac, uw specialist in grensoverschrijdend gedrag, agressie en veiligheid. Al sinds 2004 bieden wij onze kennis aan aan particulieren en bedrijven o.a. met onze training agressie. Wij nemen ons werk uiterst serieus en wij beseffen ons maar al te goed dat u geen standaardinformatie wilt horen. Wij richten ons niet op het houden van een presentatie of het overbrengen van feitelijke kennis, aangezien dit niet altijd de gewenste resultaten oplevert. In plaats daarvan streven wij er tijdens de training agressie naar om daadwerkelijk een connectie te maken en onze cliënten te motiveren en enthousiaster te maken over hun werk en hun gedrag binnen hun beroep. Een training agressie kan u veel meer leren dan het controleren van uw woede.

Verken ons aanbod

Helaas zijn conflicten en agressie niet meer weg te denken uit onze samenleving. Wij helpen u echter om zo veel mogelijk problemen te voorkomen of de gevolgen van deze problemen te beperken. Wij werken hiervoor in de profit en non-profit sector en onze professionele medewerkers bieden keer op keer vakwerk op maat. We hebben voor u onze diensten onderverdeeld in drie verschillende categorieën, zodat u sneller kunt vinden wat u zoekt. Deze drie categorieën waarin wij u een training kunnen aanbieden zijn:

  • Balance
  • Care
  • Prevent and Act

Onder Balance verstaan wij vooral zaken die met kinderen en jongeren te maken hebben. Voor een cursus in de jeugdzorg of primair onderwijs kunt u hier dus terecht. Care draait voornamelijk om mensen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg, van de GGZ tot de ouderenzorg. Tenslotte kunnen wij u in onze Prevent and Act categorie een training agressie aanbieden die vooral draait om overvallen en geweld in winkels.

training agressie

Ontdek onze professionele houding

Natuurlijk is een training agressie een zeer serieuze zaak en dat beseffen wij maar al te goed. Daarom werken bij ons slechts de beste vakmensen. Zij zijn allemaal specialisten in hun eigen vakgebied en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en blijven ook op de hoogte van de laatste innovaties binnen hun vakgebied. Agressie hoeft niet per se een probleem te zijn en dankzij onze training agressie kunnen ook uw werknemers dit leren.

Meer weten over onze training agressie? Mail of bel ons

Wilt u meer weten over onze training agressie? Kijk dan even verder op onze website. U vindt hier meer informatie over iedere training die wij u aanbieden. Ook kunt u wat meer lezen over agressie en de effecten hiervan. Neem gerust contact met ons op voor advies.