Agressietraining

Ontdek ons ruime aanbod

Welkom bij D-tac, uw specialist op het gebied van trainingen bij agressie, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. Wij bieden al ruim tien jaar agressietraining aan, alsmede advies en informatie op het gebied van het voorkomen van agressie op de werkvloer en het omgaan met de gevolgen wanneer er zicht toch een incident voordoet. Wij bieden hulp aan allerlei organisaties, zowel profit als non-profit in zeer uiteenlopende beroepsectoren. Zo hebben wij iedere agressietraining onderverdeeld in één van de volgende drie categorieën op basis van de beroepsector waartoe zij behoren :

Ga respectvol om met kwajongens

Balance heeft alles te maken met de balans die een kind dient te ervaren tijdens zijn opvoeding. Wij begeleiden hen die kinderen en jongeren begeleiden. Mensen die werkzaam zijn in de jeugdzorg of op scholen kunnen zeer profiteren van een agressietraining. Zo leren zij om op een respectvolle manier omgaan met kinderen wanneer deze zich misdragen hebben. Het is namelijk belangrijk om het kind in de eigen waarde te laten. Bij interesse in een dergelijke agressietraining kunt u meteen even op onze website kijken.

Zorg voor veilige zorg

Care gaat over de gezondheidszorg. Dus werkt u in een ziekenhuis, psychiatrische inrichting of ouderentehuis, wanneer u zorgt voor de gezondheid van anderen, kunt u een passende agressietraining vinden in deze categorie. Het komt helaas steeds vaker voor dat verpleegkundig personeel mishandeld wordt en het is ook niet ongebruikelijk dat patiënten of oudere cliënten die aan dementie lijden elkaar te lijf gaan. Wij helpen u om dit te voorkomen met onze agressietraining. Online vindt u het volledige overzicht aan cursussen voor de gezondheidszorg.

Voorkom geweld in de winkel

Prevent and Act is ontwikkeld voor hen die in een winkel werken en geweld buiten de deur willen houden. Zo leert u wat u moet doen in het geval dat er een overvaller uw winkel binnen komt of dat iemand die verdovende middelen heeft gebruikt voor overlast zorgt in uw winkel. Het is belangrijk om hierbij goed op de hoogte te zijn van uw rechten en uw mogelijkheden en daarvoor hebben wij een zeer hulpvolle agressietraining ontwikkeld. Kijk snel op onze website voor meer informatie en het volledige aanbod voor winkeliers.

Meer weten over agressietraining van D-tac? Bel of mail ons

Wilt u meer weten over onze agressietraining? Kijk dan snel op onze website en lees meer over ons aanbod, onze werkwijze en onze resultaten. Ook kunt u direct contact opnemen met onze vriendelijke werknemers. Zij vertellen u graag meer over ons werk en zij kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen doen op het gebied van agressietraining.