Anti-agressietrainingen

Al 10 jaar de beste

Hebt u problemen op de zaak met conflicten of wilt u graag uw medewerkers beter inlichten over de problemen die een agressieve werkhouding met zich meebrengt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. D-tac verzorgt al sinds 2004 het beste advies op het gebied van agressie, veiligheid en grensoverschrijdend gedrag. Wij werken met profit en non-profit organisaties en wij bieden u professionele anti-agressietrainingen aan. Deze worden verzorgd door onze ervaren en vakkundige instructeurs die stuk voor stuk de beste kwaliteit op maat leveren. Wij weten namelijk maar al te goed dat het niet gaat om het overbrengen van feitelijke kennis tijdens de anti-agressietrainingen, maar om daadwerkelijk uw personeel te motiveren en te laten nadenken over het eigen gedrag.

Ontdek ons ruime aanbod

Agressie en conflicten zijn helaas een groot deel van onze samenleving. Wij proberen de problemen die zijn veroorzaken te voorkomen of om op zijn minst de gevolgen hiervan in te perken. Zo kunnen onze anti-agressietrainingen helpen voor mensen die last hebben van woedeaanvallen, maar het beperkt zich hier absoluut niet toe. In principe kan iedereen wat leren van onze professionele en flexibele cursussen. Deze cursussen hebben wij voor het gemak onderverdeeld in drie categorieën. Zo kunt u sneller vinden welke training u nu eigenlijk zoekt of nodig hebt en hoe u uw personeel precies wilt begeleiden tijdens de anti-agressietrainingen. De drie categorieën waarin wij onze diensten hebben onderverdeeld zijn:

Hieronder vindt u meer informatie over wat deze categorieën nu eigenlijk inhouden.

Mogelijkheden van onze anti-agressietrainingen

Allereerst bieden wij u een aantal verschillende anti-agressietrainingen aan binnen de categorie Balance. Het draait hier grotendeels om kinderen en jongeren. Dus voor mensen die in de jeugdzorg werken, of in het primair onderwijs of zelfs in het speciaal onderwijs. Werkt uw personeel met jongeren? Dan moet u hier zijn.

Is uw onderneming echter actief in de zorg? Dan moet u onder Care zoeken. Dit zijn cursussen voor mensen die bijvoorbeeld in een ziekenhuis werken of in de ouderenzorg werkzaam zijn. Onze anti-agressietrainingen binnen de categorie Prevent and Act hebben grotendeels te maken met geweld op straat en in de winkel.

anti-agressietrainingen

Goede anti-agressietrainingen? Vraag ons om advies

Wilt u graag wat meer weten over onze anti-agressietrainingen? Op onze website vindt u details over iedere training. Ook kunt u hier nog nalezen hoe wij in grote lijnen te werk gaan en u vindt er onze contactgegevens zodat u ons kunt bellen om een afspraak te maken voor anti-agressietrainingen of simpelweg voor advies.